Contacteza-ne pe WhatsApp
Briceag Fluture Curbat, Model Gauri, Cu Tais, Negru, 23 cm

Briceag Fluture Curbat, Model Gauri, Cu Tais, Negru, 23 cm

24,00 lei
3702
Cantitate

Briceag Fluture Curbat, Model Gauri, Cu Tais, Negru, 23 cm

Briceagul fluture curbat, model găuri, cu tăiș și culoare neagră, este un instrument de tăiere extrem de util și versatil, potrivit pentru o gamă largă de activități in aer liber și in interior. Cu o lungime totală de 23 cm, acest briceag poate fi ușor purtat intr-un buzunar sau intr-o geantă de camping.

Designul curbat al briceagului fluture ii conferă un aspect elegant și ergonomic, facilitand o priză confortabilă și sigură in timpul utilizării. Lamele din oțel inoxidabil sunt extrem de durabile și rezistente la uzură, astfel incat briceagul poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini de tăiere, inclusiv pentru tăierea fructelor, a legumelor și a cărnii.

Modelul găuri adaugă un element interesant și util la designul briceagului, permitand utilizatorului să-l agațe de o cheie sau un lanț, pentru a-l avea mereu la indemană.

Briceagul este echipat cu un tăiș ascuțit și precis, care permite utilizatorului să taie cu ușurință și precizie. De asemenea, briceagul este dotat cu o blocare de siguranță, pentru a preveni accidentele neplăcute in timpul utilizării.

Culoarea neagră a briceagului este modernă și elegantă, permițandu-i să se potrivească cu o varietate de stiluri de imbrăcăminte și de accesorii. In plus, suprafața neagră mată a briceagului oferă o priză confortabilă și sigură in timpul utilizării.

3702
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro