Contacteza-ne pe WhatsApp
Briceag Fluture Model Cap de Mort, Cu Tais, 23 cm

Briceag Fluture Model Cap de Mort, Cu Tais, 23 cm

21,16 lei
3834
Cantitate

Briceag Fluture Model Cap de Mort, Cu Tais, 23 cm

Briceagul Fluture Model Cap de Mort, Cu Tais, 23 cm este un instrument versatil și impresionant, conceput pentru a oferi performanță și stil intr-un singur produs. Cu un design unic și captivant, acest briceag va atrage cu siguranță atenția și va adăuga un plus de personalitate oricărei colecții sau activități in aer liber.

Fabricat din materiale de inaltă calitate, briceagul combină o lamă ascuțită și durabilă cu un maner ergonomic, asigurand astfel o experiență de utilizare confortabilă și sigură. Lama briceagului este confecționată din oțel inoxidabil rezistent la coroziune, care asigură o tăiere precisă și eficientă. Tăișul lămurit al lamei permite o gamă variată de aplicații, de la tăierea lemnului la deschiderea cutiilor sau a pachetelor.

Designul briceagului este cu adevărat remarcabil. Manerul este decorat cu un model al unui cap de mort, conferindu-i o estetică unică și atractivă. Această caracteristică face ca briceagul să iasă in evidență in orice context și ii oferă un aspect distinctiv. De asemenea, manerul ergonomic asigură o priză confortabilă și sigură in timpul utilizării, prevenind alunecarea sau accidentele nedorite.

Cu o lungime totală de 23 cm, acest briceag este ușor de manevrat și de transportat in orice situație. Poate fi utilizat atat in activitățile de camping, drumeții sau vanătoare, cat și in gospodărie pentru diferite sarcini cotidiene. De asemenea, acesta poate fi un cadou excelent pentru iubitorii de outdoor sau pentru colecționarii de bricege.

Briceagul Fluture Model Cap de Mort, Cu Tais, 23 cm se remarcă prin calitatea sa superioară, durabilitate și design inovator. Indiferent dacă il utilizați pentru aventuri in natură sau ca element de colecție, acesta va indeplini cu siguranță așteptările. Fie că sunteți un pasionat de echipamente outdoor sau că căutați un cadou special pentru cineva drag, acest briceag este alegerea perfectă pentru a combina utilitatea practică cu un aspect deosebit. Descoperiți puterea și frumusețea acestui briceag unic și transformați fiecare activitate intr-o experiență remarcabilă!

3834
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro