Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit Fluture Fara Tais, Fade, Model Ochi, Otel, 21 cm, Dalimag

Cutit Fluture Fara Tais, Fade, Model Ochi, Otel, 21 cm, Dalimag

24,00 lei
3984
Cantitate

Cutit Fluture Fara Tais, Fade, Model Ochi, Otel, 21 cm, Dalimag

Cuțitul fluture fără tăiș, model "Ochi", din oțel, cu o lungime de 21 de centimetri, este un instrument de bucătărie cu adevărat remarcabil, care adaugă valoare și eficiență oricărei bucătării. Acest cuțit impresionează prin designul său inovator și calitatea materialelor folosite in construcție.

Cuțitul fluture, cunoscut și sub numele de cuțit balisong, se remarcă prin forma sa distinctivă și designul său ingenios, care permite lamei să se plieze in maner pentru a crea un profil compact. Modelul "Ochi" adaugă un element suplimentar de interes cu un ornament gravat sub formă de ochi, care adaugă o notă artistică și misterioasă acestui cuțit. Această caracteristică il face și mai atractiv pentru colecționari și pasionații de cuțite.

Lama cuțitului este confecționată din oțel de inaltă calitate, ceea ce ii conferă o durabilitate remarcabilă și o rezistență superioară la coroziune. Acest lucru face ca cuțitul să fie potrivit pentru o varietate de sarcini in bucătărie și să rămană ascuțit pentru o perioadă indelungată de timp. Lungimea laminei de 21 de centimetri il face potrivit pentru tăiatul și feliatul diferitelor tipuri de alimente, de la legume la carne.

Manerul cuțitului este, de asemenea, realizat cu atenție la detalii. Acesta oferă o prindere confortabilă și sigură, astfel incat utilizatorul să poată manevra cu ușurință cuțitul in bucătărie. Designul ergonomic al manerului contribuie la precizia și controlul sporit in timpul utilizării.

Cuțitul fluture fără tăiș este potrivit pentru o varietate de sarcini in bucătărie. Poate fi folosit pentru tăierea precisă a legumelor pentru salate, pentru feliatul cărnii in bucătăria de zi cu zi sau pentru prepararea unor feluri de mancare mai complexe care necesită un cuțit de incredere.

Cu toate acestea, este important de menționat că cuțitele fluture sunt, in general, asociate cu tradiția balisong și sunt mai degrabă văzute ca obiecte de colecție sau pentru divertisment, decat ca unelte de bucătărie obișnuite. Folosirea cuțitelor fluture necesită o anumită dexteritate și antrenament, deoarece manevrarea lor poate fi dificilă pentru incepători.

In concluzie, cuțitul fluture fără tăiș, model "Ochi", din oțel, cu o lungime de 21 de centimetri, reprezintă o combinație unică intre design inovator și calitatea materialelor superioare. Cu un aspect atrăgător și o funcționalitate versatilă, acest cuțit este potrivit atat pentru pasionații de cuțite, cat și pentru cei care doresc să adauge un instrument de bucătărie deosebit in colecția lor.

3984
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro