Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit Fluture Fara Tais Pentru Antrenament, Model Flacara, Curbat, 24 cm

Cutit Fluture Fara Tais Pentru Antrenament, Model Flacara, Curbat, 24 cm

26,16 lei
3811
Cantitate

Cutit Fluture Fara Tais Pentru Antrenament, Model Flacara, Curbat, 24 cm

Cutitul Fluture Fara Tais Pentru Antrenament, Model Flacara, Curbat, 24 cm este un instrument util pentru cei care doresc sa invete arta cutitului fluture fara a risca accidente.

Acest cutit este fabricat din otel inoxidabil de calitate superioara, ceea ce-l face durabil si usor de intretinut. In plus, acesta are o forma curbata care ii confera o manevrabilitate optima si o greutate echilibrata.

Designul sau unic, cu model flacara, il face sa fie un accesoriu atragator pentru colectionarii de cutite sau pentru cei care apreciaza obiectele de calitate.

Cu o lungime totala de 24 de centimetri, acest cutit este usor de manevrat si de depozitat. De asemenea, fiind un model de antrenament, acesta nu are lama ascutita, ci este proiectat sa aiba o varfura mai rotunjita, astfel incat sa evite accidentele si sa protejeze utilizatorul.

Cutitul Fluture Fara Tais Pentru Antrenament, Model Flacara, Curbat, 24 cm este ideal pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de manevrare a cutitului fluture, fara a fi nevoiti sa se confrunte cu riscul de a se taia sau de a se rani.

Este important sa retineti ca acesta este un cutit de antrenament, si nu unul de uz general. Utilizarea acestuia in mod necorespunzator sau in scopuri necorespunzatoare poate duce la accidente grave si la daune fizice.

In concluzie, Cutitul Fluture Fara Tais Pentru Antrenament, Model Flacara, Curbat, 24 cm este un instrument util si sigur pentru cei care doresc sa invete arta cutitului fluture, dar fara a risca accidente. Cu un design unic, o forma curbata pentru o manevrabilitate optima si un material de calitate superioara, acest cutit este ideal pentru antrenament si colectie.

3811
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro