Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit Fluture Pentru Antrenament, Model Crocodil, Fade, 22 cm, Dalimag

Cutit Fluture Pentru Antrenament, Model Crocodil, Fade, 22 cm, Dalimag

24,00 lei
3983
Cantitate

Cutit Fluture Pentru Antrenament, Model Crocodil, Fade, 22 cm, Dalimag

Cuțitul fluture pentru antrenament, model crocodil, fade, cu o lungime de 22 cm, este un instrument de antrenament excelent pentru cei care doresc să iși dezvolte abilitățile in manipularea cuțitelor fluture. Acest cuțit este ideal pentru practicanții incepători și avansați deoarece oferă un design sigur și atractiv, precum și o construcție durabilă.

Design-ul cuțitului fluture este inspirat de aspectul unui crocodil, cu detalii realiste care adaugă un element de stil și distracție. Manerul are un finisaj fade, care creează un efect de tranziție de culoare, adăugand un aspect unic cuțitului. Această estetică il face potrivit nu doar pentru antrenament, ci și pentru colecționari sau entuziaști ai cuțitelor.

Cuțitul are o lungime de 22 cm, cu o lamă netăioasă și varf neschilodit, astfel incat să poată fi folosit in condiții de siguranță in timpul antrenamentelor. Lama este confecționată dintr-un material rezistent, care nu se va deteriora rapid in timpul utilizării frecvente. De asemenea, marginile lamei sunt rotunjite și netede pentru a minimiza riscul de rănire in timpul manipulării.

Manerul cuțitului este proiectat ergonomic pentru a asigura o priză confortabilă și stabilă in timpul antrenamentului. Acesta este fabricat dintr-un material durabil și oferă o aderență excelentă pentru o manipulare precisă și sigură a cuțitului. Forma și greutatea cuțitului sunt echilibrate pentru a ajuta la dezvoltarea abilităților de manipulare a cuțitului fluture.

Cuțitul fluture pentru antrenament este ideal pentru a invăța tehnici de manipulare a cuțitului fluture fără riscul de a vă răni. Cu timpul, veți putea să efectuați mișcări complexe și să vă imbunătățiți abilitățile de manipulare a cuțitului pentru a fi pregătit in situații care necesită aceste abilități.

In concluzie, cuțitul fluture pentru antrenament, model crocodil, fade, de 22 cm, este un instrument de invățare excelent pentru cei care doresc să iși dezvolte abilitățile de manipulare a cuțitului fluture. Cu un design atractiv, construcție durabilă și caracteristici de siguranță, acest cuțit este potrivit atat pentru incepători, cat și pentru antrenorii experimentați. Cu el, veți putea să vă perfecționați abilitățile intr-un mod sigur și distractiv.

3983
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro