Contacteza-ne pe WhatsApp
Kit Autoaparare Ninja, Cutit Tip Fluture 22 cm, Pumnal Tip Box Model Gheara, 3x Stelute Ninja de Aruncat 17 cm

Kit Autoaparare Ninja, Cutit Tip Fluture 22 cm, Pumnal Tip Box Model Gheara, 3x Stelute Ninja de Aruncat 17 cm

72,00 lei
3551
Cantitate

Kit Autoaparare Ninja, Cutit Tip Fluture 22 cm, Pumnal Tip Box Model Gheara, 3x Stelute Ninja de Aruncat 17 cm

Kitul Ninja este un set care conține trei piese: un cuțit tip fluture cu lungimea de 22 cm, un pumnal tip box model gheara și trei stele ninja de aruncat cu o lungime de 17 cm fiecare. Acest set este destinat pentru autoapărare in situații critice sau pentru colecționare.

Cutitul tip fluture este o unealtă de tăiere ce poate fi manevrată cu ușurință in timpul autoapărării. Cuțitul are o lamă ascuțită și o construcție robustă, astfel incat poate fi folosit pentru a tăia sau desprinde orice obiect care ar putea fi utilizat impotriva utilizatorului. De asemenea, datorită designului său, acesta poate fi utilizat pentru a intimida posibilul agresor.

Pumnalul tip box model gheara este o altă unealtă utilă pentru autoapărare. Acesta are o prindere confortabilă și o formă ergonomică care ii permite utilizatorului să il folosească cu precizie in timpul unei confruntări. De asemenea, această unealtă poate fi folosită pentru a sparge geamuri in cazul unei urgențe.

Cele trei stele ninja de aruncat sunt o adăugare interesantă la acest set. Acestea sunt create pentru a fi aruncate cu precizie și pot fi utilizate pentru a distruge obiecte sau pentru a descuraja posibilii agresori. De asemenea, acestea pot fi utilizate și pentru colecționare, datorită designului lor unic și valorii culturale.

Este important să menționez că, inainte de a utiliza aceste unelete in scopul autoapărării, este necesar să se obțină cunoștințe și abilități adecvate pentru a le utiliza in mod eficient și sigur. Utilizarea necorespunzătoare poate duce la accidente grave, iar aceste unelete ar trebui să fie tratate cu respect și folosite numai in situații de autoapărare legitime.

In concluzie, Kitul Ninja poate fi o alegere bună pentru cei care caută o modalitate de autoapărare in situații critice sau pentru colecționarii pasionați de cultura ninja. Cu toate acestea, este important să ințelegeți că utilizarea acestor unelete ar trebui să fie legală și să se efectueze cu precauție și in conformitate cu legile și reglementările locale.

3551
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro