Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit Vanatoare cu Busola, Snur, Lama Curbata din Otel, Husa Material Textil, Agatatoare, 31 cm

Cutit Vanatoare cu Busola, Snur, Lama Curbata din Otel, Husa Material Textil, Agatatoare, 31 cm

40,16 lei
3875
Cantitate

Cutit Vanatoare cu Busola, Snur, Lama Curbata din Otel, Husa Material Textil, Agatatoare, 31 cm

Cuțitul de vanătoare cu busolă, snur, lamă curbată din oțel, husă din material textil și agățătoare este un instrument esențial pentru pasionații de aventură și vanătoare. Cu o lungime totală de 31 cm, acest cuțit este conceput pentru a face față cerințelor dificile ale mediilor in sălbăticie.

Lama cuțitului este confecționată din oțel rezistent, ceea ce ii conferă durabilitate și rezistență in condiții extreme. Forma curbă a lamei permite utilizatorului să execute tăieturi precise și eficiente in timpul diferitelor activități de tăiere și dezmembrare a prăzii.

Cuțitul este echipat cu o busolă incorporată, care oferă orientare și ghidare in terenurile necunoscute. Indiferent dacă te afli intr-o pădure adancă sau pe un munte inalt, această busolă te va ajuta să iți stabilești direcția și să iți planifici traseul in mod corespunzător.

Un snur rezistent este atașat la manerul cuțitului, permițandu-ți să il legi in siguranță in jurul incheieturii tale sau să il fixezi in diverse moduri pentru a-l transporta comod. Astfel, cuțitul va fi intotdeauna la indemană și nu va fi ușor de pierdut in timpul mișcării sau a activităților intense.

Husa din material textil asigură protecție suplimentară pentru cuțit și o transportare sigură și comodă. Aceasta previne zgarieturile accidentale și impiedică expunerea lămei la factorii de mediu duri. In plus, husa este echipată cu o agățătoare, permițandu-ți să o fixezi ușor la centura ta sau intr-un alt loc accesibil, astfel incat să ai cuțitul intotdeauna la indemană.

Cuțitul de vanătoare cu busolă, snur, lamă curbată din oțel, husă din material textil și agățătoare este un companion de incredere in expedițiile tale in natură. Indiferent că ești un pasionat de vanătoare sau doar un iubitor al aventurilor in aer liber, acest cuțit iți oferă o combinație perfectă intre funcționalitate și durabilitate.

Cu designul său ergonomic și caracteristicile sale multiple, acest cuțit iți va indeplini cu succes nevoile și te va ajuta să te descurci in diverse situații in mediul sălbatic. Fie că ai nevoie să tai, să dezmembrezi sau să navighezi prin terenuri necunoscute, cuțitul de vanătoare cu busolă, snur, lamă curbată din oțel, husă.

3875
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro