Contacteza-ne pe WhatsApp
Briceag Model Floare, Deschidere Automata pe Buton, Sistem Prindere Curea, 16 cm

Briceag Model Floare, Deschidere Automata pe Buton, Sistem Prindere Curea, 16 cm

15,16 lei
3814
Cantitate

Briceag Model Floare, Deschidere Automata pe Buton, Sistem Prindere Curea, 16 cm

Briceagul model floare este un instrument compact și versatil, ideal pentru aventuri in aer liber și activități de camping. Cu o lungime totală de 16 cm, acest briceag este ușor de transportat și poate fi fixat pe curea datorită sistemului de prindere.

Cu un design elegant și finisaje de calitate superioară, acest briceag oferă o deschidere automată pe buton pentru a asigura o utilizare ușoară și rapidă. Datorită acestei funcții, veți putea deschide lamă briceagului fără a fi nevoie să folosiți două maini, ceea ce va face munca mai rapidă și mai eficientă.

Lama briceagului este din oțel inoxidabil, asigurand astfel durabilitate și rezistență in timpul utilizării. Aceasta este perfectă pentru activități de tăiere, precum curățarea de pește, tăierea de fructe și legume sau pentru utilizarea in cazul unor situații de urgență.

Briceagul dispune de multiple funcții, printre care: lama principală, lama secundară, deschizător de conserve, șurubelniță plată, deschizător de sticle, pensetă, scarificator, perforator, ciocan, fierăstrău, fașie de șlefuit și multe altele.

Datorită dimensiunilor compacte și a greutății reduse, briceagul este ușor de transportat și poate fi luat oriunde cu dvs. In plus, acesta este ideal pentru activități de camping, vanătoare, pescuit, hiking sau pentru utilizarea in cazul unor situații de urgență.

In concluzie, Briceagul Model Floare, Deschidere Automată pe Buton, Sistem de Prindere Curea, 16 cm este un instrument extrem de util, durabil și versatil, ideal pentru aventurile in aer liber și activitățile de camping. Cu multiple funcții și un design elegant, acest briceag reprezintă un accesoriu indispensabil in orice trusă de supraviețuire și poate fi folosit cu incredere in orice situație.

3814
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro