Contacteza-ne pe WhatsApp
Curea Briceag Lama Ascunsa, Negru, 136 cm

Curea Briceag Lama Ascunsa, Negru, 136 cm

56,00 lei
3529
Cantitate


Curea Briceag Lama Ascunsa, Negru, 136 cm

Curea Lama Ascunsa, Negru, cu lungimea de 136 cm, este un produs perfect pentru cei care doresc să aibă la indemană o armă ascunsă in caz de pericol. Acest tip de curea oferă o soluție discretă pentru auto-apărare, permițand purtătorului să aibă acces la o armă rapid și ușor, in caz de nevoie.

Cureaua este fabricată din material de inaltă calitate, care este rezistent la uzură și la rupere, astfel incat să poată fi utilizată in siguranță. Ea are un design subtil și elegant, care se potrivește cu orice stil vestimentar, făcandu-l ușor de purtat și de ascuns.

Lama ascunsă este fabricată din oțel inoxidabil, care este rezistent la coroziune și la uzură. Ea poate fi scoasă rapid din teacă atunci cand este nevoie și poate fi incuiată inapoi in teacă pentru a preveni accidentele.

Curea Lama Ascunsa este un produs ideal pentru cei care doresc să aibă o armă la indemană in caz de pericol, cum ar fi călătorii in zone nefamiliare, angajații din domeniul securității sau persoanele care lucrează noaptea. Ea poate fi, de asemenea, un cadou potrivit pentru cei care sunt interesați de auto-apărare sau care iubesc echipamentele de acest fel.

In concluzie, Curea Lama Ascunsa, Negru, cu lungimea de 136 cm, este un produs de calitate, care oferă o soluție discretă și eficientă pentru auto-apărare. Ea este fabricată din materiale de inaltă calitate și are un design subtil și elegant, care se potrivește cu orice stil vestimentar. Acest produs poate fi un instrument valoros pentru cei care doresc să aibă o armă la indemană in caz de pericol sau pentru cei care sunt interesați de auto-apărare.

3529
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro