Contacteza-ne pe WhatsApp
Kit Autoaparare Tactic, Briceag Stealth Deschidere Automata 20 cm, Pumnal Tip Box Model Craniu Berbec

Kit Autoaparare Tactic, Briceag Stealth Deschidere Automata 20 cm, Pumnal Tip Box Model Craniu Berbec

34,00 lei
3568
Cantitate

Kit Autoaparare Tactic, Briceag Stealth Deschidere Automata 20 cm, Pumnal Tip Box Model Craniu Berbec

Kitul de autoapărare tactic este un set care conține două piese: un briceag de tip stealth cu o deschidere automată și o lungime de 20 cm și un pumnal tip box cu un maner grip pentru o prindere confortabilă. Acest set este destinat pentru autoapărare in situații critice și poate fi util in situații de urgență sau pentru activități in aer liber.

Briceagul tip stealth este construit din materiale durabile și este proiectat pentru a fi ușor de transportat și accesat rapid. Deschiderea automată ii permite utilizatorului să acționeze rapid intr-o situație de autoapărare, iar lama ascuțită poate fi folosită pentru a tăia sau desprinde orice obiect care ar putea fi utilizat impotriva utilizatorului.

Pumnalul tip box este o altă unealtă utilă pentru autoapărare. Acesta are și o construcție robustă, astfel incat poate fi folosit pentru a sparge sau rupe orice obiect care ar putea fi utilizat impotriva utilizatorului. Manerul permite utilizatorului să aibă o prindere confortabilă și fermă asupra pumnalului.

Este important să menționez că inainte de a utiliza aceste unelte pentru autoapărare, este necesar să se obțină cunoștințe și abilități adecvate pentru a le utiliza in mod eficient și sigur. Utilizarea necorespunzătoare poate duce la accidente grave, iar aceste unelete ar trebui să fie tratate cu respect și folosite numai in situații de autoapărare legitime.

In plus, acest kit poate fi util in activități in aer liber, cum ar fi camping, pescuit sau vanătoare, unde uneltele de tăiere pot fi necesare pentru a desprinde sau tăia obiecte. Intr-un astfel de context, acest kit poate fi o alegere excelentă, deoarece este ușor de transportat și poate fi utilizat rapid și eficient.

In concluzie, kitul de autoapărare tactic poate fi o alegere bună pentru cei care caută o modalitate de autoapărare in situații critice sau pentru activități in aer liber. Cu toate acestea, este important să ințelegeți că utilizarea acestor unelete ar trebui să fie legală și să se efectueze cu precauție și in conformitate cu legile și reglementările locale.

3568
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro