Contacteza-ne pe WhatsApp
Protector webcam din PP cu capac glisant si autocolant pe spate

Protector webcam din PP cu capac glisant si autocolant pe spate

4,99 lei
1278
Cantitate

Protector webcam din PP cu capac glisant si autocolant pe spate

57951

HIDE

Protectorul webcam din PP cu capac glisant și autocolant pe spate este un dispozitiv compact și eficient conceput pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor în timpul utilizării camerei web.

Acesta este fabricat dintr-un material durabil și rezistent, PP (polipropilenă), care asigură o protecție solidă împotriva zgârieturilor, prafului și murdăriei.

Unul dintre punctele forte ale acestui protector webcam este capacul glisant integrat.

Capacul poate fi ușor deplasat înainte și înapoi pentru a descoperi sau acoperi camera web în funcție de nevoile utilizatorului.

Acest mecanism simplu și intuitiv permite utilizatorilor să își protejeze viața privată, oferindu-le control total asupra expunerii camerei web.

Un alt aspect util al acestui protector webcam este autocolantul pe spate.

Acest autocolant permite utilizatorilor să fixeze protectorul webcam pe partea superioară a laptopului sau a dispozitivului lor, asigurându-se că rămâne în poziție fermă și nu se mișcă în timpul utilizării.

Autocolantul este sigur pentru suprafețe și poate fi îndepărtat fără a lăsa reziduuri sau a deteriora suprafața dispozitivului.

Designul compact al protectorului webcam îl face ușor de transportat și de utilizat în orice situație.

Poate fi ușor introdus într-o geantă sau într-un buzunar, astfel încât să puteți fi sigur că sunteți protejat în orice moment.

Cu toate acestea, deși este mic, protectorul webcam este construit cu durabilitate în minte și poate rezista utilizării frecvente fără a se deteriora.

Este important de menționat că acest protector webcam este compatibil cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv laptopuri, tablete și monitoare.

Indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, puteți fi sigur că acest protector va fi potrivit și va oferi o protecție adecvată.

În concluzie, protectorul webcam din PP cu capac glisant și autocolant pe spate este un accesoriu esențial pentru oricine dorește să-și protejeze intimitatea și să-și păstreze confidențialitatea în timpul utilizării camerei web.

Cu un design compact, durabil și ușor de utilizat, acest protector webcam oferă o soluție simplă și eficientă pentru a vă asigura că sunteți protejat în permanență.

1278
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro