Contacteza-ne pe WhatsApp
Lanterna cu Electrosoc X 8, Acumulator, Lumina Puternica Led, Aluminiu, Negru, 35 cm

Lanterna cu Electrosoc X 8, Acumulator, Lumina Puternica Led, Aluminiu, Negru, 35 cm

110,00 lei
3653
Cantitate

Lanterna cu Electrosoc X 8, Acumulator, Lumina Puternica Led, Aluminiu, Negru, 35 cm

Lanterna cu Electrosoc X 8 este un produs inovativ de securitate care poate fi utilizat atat in scopuri de iluminare, cat si pentru a-ti proteja impotriva atacatorilor. Aceasta lanterna are o constructie solida din aluminiu, fiind robusta si rezistenta la uzura. Designul sau negru elegant o face perfecta pentru utilizarea in orice situatie.

Lanterna cu Electrosoc X 8 este dotata cu un acumulator puternic, care asigura o iluminare de inalta calitate prin intermediul unui sistem LED cu lumina puternica. Aceasta tehnologie de ultima generatie garanteaza o lumina stralucitoare si uniforma, cu un consum redus de energie.

In plus, lanterna este prevazuta cu un sistem de electrosocuri cu tehnologie avansata, care poate fi folosit in situatii de urgenta pentru a te apara impotriva atacatorilor. Sistemul de electrosocuri este sigur si eficient, fiind dotat cu un mecanism de blocare pentru a evita activarea accidentala.

Lanterna cu Electrosoc X 8 are o lungime de 35 cm, facand-o usor de transportat si manevrat. Greutatea sa redusa permite utilizatorului sa o tina in mana cu usurinta, in timp ce structura sa ergonomica si antialunecare asigura o prindere ferma si sigura.

Lanterna cu Electrosoc X 8 este ideala pentru o serie de activitati in aer liber, cum ar fi camping, vanatoare sau pescuit. De asemenea, este un instrument indispensabil pentru persoanele care lucreaza in domenii care necesita o iluminare puternica si o protectie impotriva agresorilor.

In concluzie, Lanterna cu Electrosoc X 8 este un produs de inalta calitate care ofera iluminare puternica si protectie impotriva atacatorilor. Construita din aluminiu robust, cu o tehnologie avansata de iluminare si electrosocuri, aceasta lanterna este un instrument indispensabil pentru oricine doreste sa se simta in siguranta in orice situatie.

3653
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro