Contacteza-ne pe WhatsApp
Geanta termoizolanta pliabila din material non-woven, 3L, Rosu, Albastru, Verde

Geanta termoizolanta pliabila din material non-woven, 3L, Rosu, Albastru, Verde

13,99 lei
2533
Cantitate

Geanta termoizolanta pliabila din material non-woven

98413

OSAKA

Geanta termoizolantă pliabilă este fabricată dintr-un material non-woven durabil, având o densitate de 80 g/m².
Aceasta este echipată cu un sistem de închidere velcro, asigurând astfel siguranța conținutului din interior.
Cu o capacitate de până la 2 litri, geanta este ideală pentru păstrarea gustărilor sau băuturilor în timpul călătoriilor sau a activităților în aer liber.
O caracteristică distinctivă a acestei genți este capacitatea sa de a fi pliată.
Atunci când este pliată, dimensiunile sale sunt de 170 x 95 x 40 mm, ceea ce o face extrem de compactă și ușor de transportat.
Acest aspect este util în special atunci când doriți să economisiți spațiu în bagajele dumneavoastră sau să o purtați într-o geantă mai mare.
Atunci când este deschisă, geanta termoizolantă dezvăluie dimensiunile de 170 x 265 x 110 mm, oferind suficient spațiu pentru a depozita și transporta gustări sau băuturi pentru a vă menține refrescați pe parcursul activităților dumneavoastră.
Cu acestă geantă pliabilă, puteți să vă bucurați de confort și prospețime în timpul excursiilor sau a escapadelor în aer liber.
Geanta este livrată desfăcută, ceea ce vă permite să o pliați și să o desfășurați după nevoi.
Acest aspect flexibil vă oferă libertatea de a o utiliza în funcție de preferințele dumneavoastră și de a o adapta la spațiul disponibil.
În concluzie, geanta termoizolantă pliabilă din material non-woven este un accesoriu practic și versatil pentru a vă menține gustările și băuturile la temperatură optimă în timpul călătoriilor sau a activităților în aer liber.
Cu o capacitate de până la 2 litri, sistemul de închidere velcro și designul pliabil, această geantă este practică și ușor de transportat.
Indiferent dacă o pliați sau o desfășurați, dimensiunile compacte și funcționalitatea sa o fac alegerea perfectă pentru a vă bucura de prospețimea și confortul necesare în timpul aventurilor dumneavoastră.

2533
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro