Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutie cu 6 mici creioane fluorescente de colorat din lemn

Cutie cu 6 mici creioane fluorescente de colorat din lemn

9,90 lei
1573
Cantitate

Cutie cu 6 mici creioane fluorescente de colorat din lemn

91767

MEMLING

Cutia cu 6 mici creioane fluorescente de colorat din lemn este un set captivant si versatil care incanta toate simturile.

Fiecare creion din aceasta colectie este fabricat din lemn de inalta calitate, oferind o senzatie placuta in timpul utilizarii.

Cu o lungime compacta, aceste creioane sunt usor de manevrat chiar si pentru cei mai mici artisti.

Fiecare creion este prevazut cu un varf moale, care permite o aplicare precisa si uniforma a culorii.

Rezistenta lor solida asigura o durata de viata indelungata, astfel incat utilizatorii pot bucura de ele pentru mai multe sesiuni de colorat.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestor creioane este proprietatea lor fluorescenta.

Culorile vibrante devin cu adevarat stralucitoare sub lumina ultravioleta, ceea ce le face perfecte pentru proiecte artistice creative si captivante.

Indiferent daca sunt utilizate pentru iluminarea desenelor, pentru decorarea afiselor sau pentru crearea de efecte luminoase speciale, aceste creioane fluorescente adauga un plus de magie si dinamism lucrărilor artistice.

Fiecare creion vine invelit individual intr-o folie protectoare, asigurandu-se astfel ca culorile ramân proaspete si intacte pana la momentul utilizarii.

Cutia in care sunt ambalate creioanele este rezistenta si portabila, facilitand transportul si depozitarea lor in conditii optime.

Aceste creioane fluorescente sunt potrivite atat pentru copii, cat si pentru adulti pasionati de arta.

Ele pot fi folosite atat acasa, cat si la scoala sau la birou, stimuland creativitatea si oferind o modalitate distractiva de a colora si de a adauga un plus de stralucire lucrărilor artistice.

Indiferent daca sunteti un artist experimentat sau un incepator curios, aceste creioane fluorescente va vor ajuta sa adaugati un element special si incitant in munca dumneavoastra artistica.

Fiind usor de manevrat, coloratul devine o activitate relaxanta si plina de satisfactii.

In concluzie, cutia cu 6 mici creioane fluorescente de colorat din lemn este un produs remarcabil, care aduce o doza de stralucire si vibratie in lumea artei.

Cu culorile lor captivante, rezistenta lor si versatilitatea lor, aceste creioane sunt un instrument indispensabil pentru orice pasionat de arta.

Fie ca sunt utilizate pentru a crea desene colorate sau pentru a adauga accente speciale in proiecte artistice, aceste creioane fluorescente sunt cu siguranta o alegere excelenta.

1573
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro