Contacteza-ne pe WhatsApp
Sort pentru copii cu desen de colorat, buzunar lateral si curele reglabile

Sort pentru copii cu desen de colorat, buzunar lateral si curele reglabile

9,80 lei
2682
Cantitate

Sort pentru copii cu desen de colorat, buzunar lateral si curele reglabile

99834

NILO

Acest sort adorabil este confecționat dintr-un material de calitate superioară, asigurând confortul și durabilitatea necesare pentru activitățile zilnice ale copiilor. Designul său încântător prezintă un desen de colorat pe suprafața frontală, oferindu-le celor mici posibilitatea de a-și exprima creativitatea și de a se bucura de momente de distracție.

Sortul dispune de un buzunar lateral spațios, unde copiii pot depozita mici obiecte sau ustensile necesare în timpul jocurilor sau activităților artistice. Acest aspect practic și funcțional facilitează organizarea și oferă acces rapid la lucrurile preferate ale copiilor.

Curelele reglabile ale sortului sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe umerii copiilor de diferite vârste și dimensiuni. Aceasta asigură o fixare sigură și confortabilă, eliminând disconfortul și ajustările constante. Sortul se adaptează cu ușurință mărimii copilului și poate fi purtat în timpul activităților de joacă în aer liber, în timpul mesei sau în timpul sesiunilor de artă și creație.

Materialul sortului este ușor de curățat, rezistent la pete și durabil în timp. Astfel, părinții nu trebuie să-și facă griji în privința murdăriei sau deteriorării acestuia în timpul jocurilor copiilor. Sortul poate fi spălat fără dificultate, menținându-se într-o formă impecabilă pentru o perioadă îndelungată.

În concluzie, sortul pentru copii cu desen de colorat, buzunar lateral și curele reglabile este alegerea ideală pentru părinții dornici să ofere celor mici un produs practic și distractiv. Cu acest sort, copiii pot explora arta, se pot bucura de jocuri și activități în aer liber și pot avea acces facil la obiectele preferate. Durabilitatea, confortul și aspectul captivant fac din acest sort un companion perfect pentru copiii încrezători și plini de energie.

2682
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro