Contacteza-ne pe WhatsApp
Jucarie Zburatoare Simpla, Elice, Albastru, 18 cm, Dalimag

Jucarie Zburatoare Simpla, Elice, Albastru, 18 cm, Dalimag

2,99 lei
3745
Cantitate

Jucaria zburatoare simpla

Jucăria zburătoare simplă de la Dalimag este un joc clasic care promite să ofere ore intregi de distracție nelimitată. Cu o dimensiune compactă de 18 cm și o culoare vibrantă de albastru, această jucărie a fost proiectată să fie ușor de utilizat și să ofere o experiență de zbor simplă și distractivă.

Jucăria este compusă dintr-un bat din plastic și o elice, care este plasată pe varful acestuia. Cu ajutorul elicei, jucăria poate fi invartită și lansată in aer, iar apoi poate zbura liber prin aer. Jucăria nu dispune de nicio altă componentă sau funcționalitate in afară de această elice care ii permite să zboare prin aer.

Cu o formă aerodinamică și o construcție ușoară, jucăria zburătoare este ușor de manipulat și poate fi lansată in aer de oricine, indiferent de varstă sau abilitate. Copiii și adulții pot incerca să iși imbunătățească abilitățile de lansare și de control al zborului, făcand din această jucărie un joc distractiv pentru intreaga familie.

Culoarea albastra vibrantă a jucăriei adaugă o notă de entuziasm și energie jocului, ceea ce o face mai atractivă și mai distractivă pentru copii. Această jucărie este, de asemenea, ușor de găsit și de recunoscut atunci cand este lansată in aer, chiar și la distanță.

Datorită dimensiunii compacte și a construcției sale robuste din plastic, jucăria zburătoare poate fi purtată oriunde și poate fi utilizată in orice moment, oferind o distracție rapidă și simplă. Este un joc excelent pentru petreceri in aer liber, vacanțe sau pur și simplu pentru distracție la domiciliu.

In concluzie, jucăria zburătoare simplă de la Dalimag este un joc distractiv și ușor de utilizat, care oferă o experiență de zbor simplă și distractivă. Cu o dimensiune compactă și o culoare albastra vibrantă, această jucărie este perfectă pentru copii și adulți deopotrivă și este o adiție excelentă la colecția de jocuri a oricui.

3745
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro