Contacteza-ne pe WhatsApp
Set 100 Goarne Curbate, Vuvuzele, Tip Corn, Pentru Petreceri, Evenimmente, Albastra, Varf Alb, 27 cm

Set 100 Goarne Curbate, Vuvuzele, Tip Corn, Pentru Petreceri, Evenimmente, Albastra, Varf Alb, 27 cm

899,99 lei
3736
Cantitate

Goarna Curbata, Vuvuzela, Tip Corn, Pentru Petreceri

Goarna curbata, tip corn, pentru petreceri si evenimente, este un instrument muzical de dimensiuni medii, cu o lungime de 27 de centimetri si o culoare stralucitoare, cu varful alb. Este ideal pentru a fi folosit la diferite evenimente, precum petreceri, nunti, botezuri, baluri si alte evenimente speciale.

Goarna este fabricata dintr-un material durabil si rezistent, ceea ce o face ideala pentru a fi utilizata in repetate randuri fara a se deteriora. De asemenea, este usor de manevrat, fiind confortabila in maini si nu necesita o pregatire speciala pentru a fi folosita.

Designul curbat al goarnei, precum si varful sau alb, ii confera un aspect elegant si sofisticat, fiind perfecta pentru a fi utilizata in cadrul evenimentelor cu tematica formala. De asemenea, culoarea albastra a goarnei este vibranta si plina de viata, adaugand o nota de culoare si stil evenimentului.

Goarna curbata poate fi folosita pentru a aduna oamenii la dans sau pentru a face anunturi importante in cadrul evenimentelor. Sunetul puternic si clar al goarnei poate fi auzit de la o distanta mare, asigurand ca mesajul tau este auzit de toti participantii la eveniment.

3736
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro