Contacteza-ne pe WhatsApp
Set Poker Profesional, 500 Jetoane, 2 Pachete Carti, 3 Butoane, Dealer, Small Blind, Big Blind, Covoras Verde, 33cm x 30cm x 7cm

Set Poker Profesional, 500 Jetoane, 2 Pachete Carti, 3 Butoane, Dealer, Small Blind, Big Blind, Covoras Verde, 33cm x 30cm x 7cm

149,00 lei
3678
Cantitate

Set Poker Profesional

Setul Poker Profesional Dalimag este un kit complet pentru orice pasionat al jocului de poker, cu 500 de jetoane, 2 pachete de carti, 3 butoane (Dealer, Small Blind si Big Blind), un covoras verde si o cutie de transport cu dimensiunile 33cm x 30cm x 7cm. Fiecare element din acest set a fost creat cu atentie la detalii pentru a oferi o experienta autentica si de inalta calitate.

Jetoanele incluse in acest set sunt fabricate dintr-un material de calitate superioara, cu o greutate de 11,5 grame fiecare, si sunt disponibile in 5 culori diferite, fiecare cu denominatii specifice. Astfel, jucatorii pot alege dintre jetoanele cu valoarea de 1, 5, 10, 25 sau 50, in functie de preferintele lor. Aceste jetoane sunt perfect echilibrate, ceea ce face ca ele sa fie usor de manevrat si de aranjat pe masa de joc.

Cele 2 pachete de carti incluse in set sunt realizate dintr-un material de calitate superioara si sunt perfecte pentru jocul de poker. Fiecare pachet contine 52 de carti plus 2 jokeri, astfel incat jocul poate fi jucat cu un singur pachet sau cu ambele pachete in functie de preferinte. Cartile sunt imprimate cu o grafica eleganta si sunt foarte rezistente, astfel incat sa reziste in timp.

Butoanele incluse in set sunt foarte importante pentru jocul de poker si sunt esentiale pentru a mentine un joc organizat si fara confuzii. Dealerul este responsabil pentru impartirea cartilor, in timp ce Small Blind si Big Blind sunt responsabili pentru a pune pariuri minime inainte de inceperea fiecarei maini. Aceste butoane sunt usor de recunoscut datorita dimensiunii si culorii lor specifice.

Covorasul verde inclus in set este realizat dintr-un material de inalta calitate si ofera o suprafata moale si confortabila pentru joc. Acest covoras are dimensiunile de 33cm x 30cm si este perfect pentru a fi asezat pe masa de joc pentru a proteja cartile si jetoanele impotriva zgarieturilor si a altor daune.

In final, cutia de transport este perfecta pentru a pastra toate elementele din set organizate si protejate impotriva daunelor. Aceasta cutie are dimensiunile de 33cm x 30cm x 7cm si este realizata dintr-un material durabil si rezistent. Aceasta cutie poate fi usor transportata datorita manerului confortabil si sigur, oferind astfel o modalitate usoara si convenabila de a lua jocul de poker cu tine oriunde ai merge.

In concluzie, Setul Poker Profesional Dalimag este un kit complet si de inalta calitate pentru orice iubitor al jocului de poker, oferind tot ceea ce este necesar pentru a incepe si a juca jocul de poker intr-un mod autentic.

3678
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro