Contacteza-ne pe WhatsApp
Jucarie Locomotiva Tren, Efecte Sonore, Multicolor, 17 cm

Jucarie Locomotiva Tren, Efecte Sonore, Multicolor, 17 cm

54,00 lei
3643
Cantitate

Jucarie Locomotiva Tren, Efecte Sonore, Multicolor, 17 cm

Jucăria Locomotivă Tren este un produs divertisment pentru copii care se va bucura să se joace cu acest tren electronic. Jucăria are o lungime de 17 centimetri și este disponibilă intr-o varietate de culori vibrante și atractive pentru copii. Aceasta este perfectă pentru copiii care iși doresc să se joace cu jucării care implică mișcare și sunet.

Locomotiva are o multitudine de efecte sonore care o fac mai realistă și mai interesantă. De exemplu, atunci cand copiii apasă butonul pentru a porni jucăria, aceasta emite sunete de tren care ii va face pe copii să se simtă ca și cum ar fi cu adevărat in tren. Jucăria este concepută cu multă atenție la detalii, de la designul elegant al locomotivei și pană la sunetele realiste de tren.

Copiii se vor distra cu această jucărie care se poate deplasa singură sau cu ajutorul lor. Cu o simplă apăsare a butonului, locomotiva va incepe să se miște și să emită sunete de tren. Acest aspect va incuraja copiii să-și folosească imaginația și să-și creeze propriile aventuri in jurul acestei jucării.

Jucăria Locomotivă Tren este realizată din materiale de inaltă calitate, astfel incat să fie durabilă și să reziste la uzura și la frecarea frecventă. In plus, jucăria este ușor de manevrat și de controlat de copii, astfel incat aceștia se vor bucura să se joace cu ea.

Această jucărie este potrivită pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 și 8 ani. Aceasta este o varstă in care copiii iși dezvoltă imaginația și incep să se joace cu jucării care implică mișcare și sunet. Prin urmare, această jucărie este o alegere excelentă pentru părinți care doresc să iși răsfețe copiii cu jucării educative și amuzante.

In concluzie, jucăria Locomotivă Tren este o jucărie electronică excelentă pentru copiii care iși doresc să se joace cu jucării care implică mișcare și sunet. Cu o mulțime de efecte sonore realiste și un design elegant, această jucărie este perfectă pentru copiii care doresc să-și folosească imaginația și să-și creeze propriile aventuri in jurul acestei jucării.

3643
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro