Contacteza-ne pe WhatsApp
Jucarie Trenulet Pentru Copii, Rotativa, Sunete, Multicolor, 17 cm

Jucarie Trenulet Pentru Copii, Rotativa, Sunete, Multicolor, 17 cm

55,99 lei
3794
Cantitate

Jucarie Trenulet Pentru Copii, Rotativa, Sunete, Multicolor, 17 cm

Jucăria Trenuleț Rotativ pentru Copii este o jucărie minunată pentru orice copil care iubește să se joace cu trenulețe. Această jucărie are o inălțime de 17 cm și este realizată intr-un design frumos și colorat. Trenulețul are un sistem rotativ care ii permite să se rotească intr-un cerc complet, creand astfel un efect vizual impresionant.

Jucăria Trenuleț Rotativ pentru Copii are, de asemenea, o varietate de sunete care o fac și mai distractivă pentru copii. Atunci cand trenulețul este pus in mișcare, sunetele se activează, creand o experiență de joc interactivă și captivantă. Aceste sunete pot fi controlate prin intermediul unui buton situat pe partea laterală a jucăriei.

Jucăria Trenuleț Rotativ pentru Copii este concepută pentru a fi ușor de utilizat și manevrat de către copii. Este construită din materiale durabile, de inaltă calitate, ceea ce o face sigură și rezistentă la uzura normală. Designul său compact il face ușor de depozitat și transportat, astfel incat copilul tău să poată lua jucăria cu el oriunde merge.

In plus, jucăria este foarte interactivă, stimuland dezvoltarea cognitivă și motorie a copilului tău. Copilul tău va fi captivat de jocul de rol și de imaginile colorate și vibrante ale trenulețului. Jucăria incurajează, de asemenea, creativitatea și imaginația, astfel incat copilul tău poate crea propriile sale aventuri și scenarii de joc.

In concluzie, Jucăria Trenuleț Rotativ pentru Copii este o jucărie excelentă pentru copiii de toate varstele. Cu un design frumos și vibrant, sunete interactive și construcție durabilă, această jucărie va fi cu siguranță o alegere populară printre copii. Este o modalitate distractivă și educativă de a incuraja dezvoltarea cognitivă și motorie a copilului tău și de a incuraja imaginația și creativitatea lor.

3794
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro