Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutie cu 10 servetele umede pe baza de alcool

Cutie cu 10 servetele umede pe baza de alcool

5,51 lei
2299
Cantitate

Cutie cu 10 servetele umede pe baza de alcool 

94927

BLONDEL

Cutia cu 10 servetele umede pe baza de alcool reprezintă un produs indispensabil în lumea modernă, având multiple utilizări și beneficii.

Aceste servetele sunt impregnate cu o soluție specială pe bază de alcool, ceea ce le face eficiente în îndepărtarea murdăriei, bacteriilor și a altor impurități de pe mâini și suprafețe.

Principala caracteristică a acestor șervețele este conținutul de alcool, care asigură o curățare rapidă și eficientă a suprafețelor.

Alcoolul este cunoscut pentru proprietățile sale de dezinfectare și igienizare, ceea ce face ca aceste servetele să fie ideale pentru a fi folosite în diverse contexte, inclusiv acasă, la locul de muncă, în călătorii și în călătoriile în aer liber.

Un alt avantaj important al acestor șervețele umede este portabilitatea.

Cutia compactă cu 10 unități este ușor de transportat în geantă, rucsac sau chiar în buzunar, asigurându-vă că aveți întotdeauna la îndemână o soluție rapidă pentru igienă și curățenie.

Fie că sunteți într-o excursie, la picnic sau în mijlocul unei călătorii de afaceri, aceste servetele vă pot oferi o senzație de prospețime și curățenie, fără a fi nevoie să căutați săpun și apă.

De asemenea, aceste șervețele pot fi utilizate și pentru curățarea suprafețelor, cum ar fi mese, scaune, tastaturi, ecrane și alte obiecte frecvent atinse de mâini.

Prin îndepărtarea murdăriei și a bacteriilor, acestea contribuie la menținerea unui mediu mai igienic și mai sănătos.

Cutia cu șervețele umede pe bază de alcool este utilă și în contextul pandemic actual, unde igiena și curățenia sunt esențiale pentru prevenirea răspândirii bolilor.

Utilizarea regulată a acestor șervețele poate ajuta la reducerea riscului de infecții și îmbolnăviri, protejându-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur.

În concluzie, cutia cu 10 șervețele umede pe bază de alcool este un produs versatil și practic, oferind o soluție rapidă și eficientă pentru igienă și curățenie în diverse situații.

Ușor de transportat și de utilizat, aceste servetele sunt un ajutor de nădejde în menținerea unui mediu curat și sănătos, atât acasă, cât și în călătorii sau în activitățile zilnice.

2299
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro