Contacteza-ne pe WhatsApp
Pachet de 54 de carti in hartie laminata, rosu, albastru, cutie plastic

Pachet de 54 de carti in hartie laminata, rosu, albastru, cutie plastic

8,79 lei
2470
Cantitate

Pachet de 54 de carti in hartie laminata. Livrat intr-o cutie tare

98081

JOHAN

Pachet de 54 de carti in hartie laminata. Livrat intr-o cutie tare. 100 x 70 x 20 mm

Pachetul este compus din 54 de cărți, realizate dintr-un material rezistent - hârtie laminată. Culorile predominante ale cărților sunt roșu și albastru, conferind un aspect vibrant și plăcut. Fiecare carte din pachet este finisată cu o peliculă de protecție, asigurând durabilitate și rezistență la uzură. Această laminare împiedică deteriorarea cărților și le conferă o textură plăcută la atingere.

Pachetul este ambalat într-o cutie din plastic, care asigură o protecție suplimentară cărților. Cutia este fabricată dintr-un material solid și transparent, permițând vizualizarea ușoară a conținutului. Aceasta este concepută pentru a fi ușor de manevrat și de depozitat, astfel încât să poți păstra cărțile organizate și în siguranță.

Cu acest pachet de cărți, vei avea posibilitatea de a juca o varietate de jocuri de cărți populare sau de a te bucura de timpul liber citind și învățând. Fie că ești un pasionat de jocuri de cărți sau un iubitor al lecturii, acest pachet îți va oferi o experiență plăcută și distractivă.

Pachetul de 54 de cărți în hârtie laminată, roșu și albastru, într-o cutie din plastic, este o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție practică și estetică pentru jocuri și lectură. Indiferent dacă vrei să te distrezi cu prietenii sau să te relaxezi într-un moment de singurătate, aceste cărți laminatede calitate îți vor oferi o experiență de neuitat.

2470
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro