Contacteza-ne pe WhatsApp
Stea Ninja cu 4 Colturi Pentru Aruncat la Tinta, Husa Material Textil, 9 cm, Negru

Stea Ninja cu 4 Colturi Pentru Aruncat la Tinta, Husa Material Textil, 9 cm, Negru

19,00 lei
3774
Cantitate

Stea Ninja cu 4 Colturi Pentru Aruncat la Tinta, Husa Material Textil, 9 cm, Negru

Stea Ninja cu 4 colțuri pentru aruncat la țintă este un instrument de antrenament popular in artele marțiale și in alte sporturi de luptă, dar și in jocurile de aventură sau de supraviețuire in aer liber. Aceasta este o stea cu design inovativ, fiind prevăzută cu patru colțuri ascuțite, ce ii permit să atingă cu ușurință ținta dorită.

Această stea ninja este fabricată dintr-un material durabil, cu o husă textilă de calitate, astfel incat este perfectă pentru antrenamentele zilnice și nu se va deteriora prea repede. Design-ul său compact ii permite să fie purtat cu ușurință intr-o geantă sau rucsac, făcandu-l perfect pentru a fi luat cu tine oriunde dorești să te antrenezi.

Cu o lungime de 9 cm, această stea ninja este suficient de mică pentru a fi manevrată cu ușurință, dar suficient de mare pentru a fi vizibilă și ușor de urmărit. Steaua ninja este, de asemenea, ușoară, avand o greutate ideală pentru o aruncare precisă și sigură.

Culoarea neagră a acestei stele ninja ii conferă un aspect elegant și profesionist, fiind un element important atat pentru cei care se antrenează, cat și pentru cei care vor să o folosească in jocuri și activități de tip aventură.

Această stea ninja poate fi folosită pentru a imbunătăți abilitățile de aruncare la țintă, precum și pentru a dezvolta precizia și agilitatea in mișcare. Aceasta este o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și imbunătățească abilitățile de luptă sau să-și imbunătățească performanța in diferite activități sportive.

In concluzie, Steaua Ninja cu 4 colțuri pentru aruncat la țintă, cu husa sa textilă de calitate și design-ul său compact, este un instrument perfect pentru antrenament și aventuri in aer liber. Aceasta este o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și imbunătățească abilitățile de luptă sau să-și imbunătățească performanța in diferite activități sportive, dar și pentru cei care caută o stea ninja eleganta și profesionala.

3774
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro