Contacteza-ne pe WhatsApp
Stea Ninja Pentru Aruncat la Tinta, Model Zimtat, 4 Colturi, Fade, 10 cm

Stea Ninja Pentru Aruncat la Tinta, Model Zimtat, 4 Colturi, Fade, 10 cm

16,99 lei
3882
Cantitate

Stea Ninja Pentru Aruncat la Tinta, Model Zimtat, 4 Colturi, Fade, 10 cm

Stea Ninja pentru aruncat la țintă, model Zimțat, este un produs captivant și distractiv, conceput pentru a-ți imbunătăți abilitățile de aruncare și precizie. Această stea ninja deosebită are un design unic, cu patru colțuri ascuțite, ceea ce ii conferă un aspect atrăgător și o stabilitate sporită in zbor.

Fabricată din oțel durabil, această stea ninja rezistă la uzură și asigură o durată lungă de utilizare. Dimensiunea sa compactă de 10 cm face ca acest produs să fie ușor de manevrat și perfect pentru atat incepători, cat și experți in artele marțiale.

Unul dintre punctele forte ale acestei stele ninja este efectul de estompare (fade) de pe suprafața sa. Această caracteristică conferă produsului o notă de mister și ii adaugă o estetică plăcută. In plus, efectul de estompare poate ajuta la mascarea stelei ninja in timpul aruncărilor, făcandu-l mai dificil de observat de către adversarii tăi.

Modelul Zimțat al acestei stele ninja este inspirat de motivele tradiționale japoneze, iar textura zimțată de pe suprafață oferă o aderență imbunătățită și un control mai bun in timpul aruncărilor. Indiferent dacă te antrenezi in aer liber sau in interior, această stea ninja va rămane ferm in mana ta și iți va permite să te concentrezi pe perfecționarea abilităților tale.

Stea Ninja pentru aruncat la țintă este un instrument excelent pentru dezvoltarea coordonării ochi-mană și a preciziei tale. Poți să-ți organizezi propriile competiții cu prietenii sau să exersezi singur pentru a-ți imbunătăți aruncările și pentru a-ți atinge obiectivele personale.

Acest produs este potrivit pentru utilizare in diferite activități, cum ar fi antrenamentele de arte marțiale, jocurile de rol, reprezentațiile artistice sau pur și simplu ca formă de distracție in timpul liber. Indiferent de motivul pentru care alegi să folosești această stea ninja, cu siguranță vei beneficia de ore intregi de divertisment și vei reuși să-ți imbunătățești abilitățile personale.

3882
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro