Contacteza-ne pe WhatsApp
Banda elastica de poliester reflectorizant reglabila

Banda elastica de poliester reflectorizant reglabila

5,90 lei
2562
Cantitate

Banda elastica de poliester reflectorizant reglabila

98514

FLORIAN

Banda elastica de poliester reflectorizant reglabila este un accesoriu versatil si util, care are un impact semnificativ asupra sigurantei si vizibilitatii in timpul activitatilor desfasurate in conditii de lumina redusa sau intuneric.

Cu o lungime reglabila si proprietati reflectorizante, aceasta banda elastica se dovedeste a fi o alegere ideala pentru cei care cauta sa se protejeze si sa fie vizibili in timpul activitatilor sportive, alergarii, ciclismului sau oricarei alte activitati desfasurate in afara casei in timpul serii sau noptii.

Unul dintre aspectele definitorii ale acestei benzi elastice este materialul sau de inalta calitate din poliester.

Acest material durabil si elastic permite o potrivire confortabila si sigura pe corp, fara a provoca disconfort sau iritatii.

Banda elastica poate fi ajustata la dimensiunea dorita, asigurandu-se astfel ca se potriveste perfect pe corp, indiferent de conformatia fizica a utilizatorului.

Reflectivitatea este o alta caracteristica deosebita a acestei benzi elastice.

Cu ajutorul materialului reflectorizant, banda devine vizibila atunci cand este iluminata de farurile masinilor sau alte surse de lumina.

Acest lucru este esential pentru siguranta dumneavoastra atunci cand mergeti sau alergati pe timp de noapte sau in conditii de vizibilitate redusa.

Reflectoarele asigura ca veti putea fi observati de la distanta de catre soferi sau alte persoane care participa la traficul rutier.

Versatilitatea este un alt avantaj major al benzii elastice reflectorizante.

Aceasta poate fi purtata in diverse moduri, in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra.

Puteti sa o purtati pe brat sau picior pentru a va face mai vizibili in timpul alergarii sau ciclismului, sau o puteti utiliza pentru a fixa obiecte la rucsac sau bicicleta.

Aceasta versatilitate face ca banda elastica sa fie ideala pentru o varietate de activitati in aer liber.

In plus fata de utilizarea pentru activitatile sportive, banda elastica de poliester reflectorizant reglabila poate fi folosita si in alte situatii, precum mersul pe jos in timpul serii, alergarea cu cainii sau chiar in situatii de urgenta.

Ea poate fi un instrument important pentru a va proteja si a va face vizibili in orice moment.

Pe scurt, banda elastica de poliester reflectorizant reglabila este un accesoriu esential pentru cei care pun siguranta pe primul loc.

Cu materialul sau de calitate, designul reglabil si proprietatile reflectorizante, aceasta banda elastica va asigura ca ramaneti vizibili si in siguranta in timpul activitatilor desfasurate in conditii de lumina redusa sau intuneric.

Investitia in aceasta banda elastica este o alegere inteligenta pentru oricine doreste sa se bucure de libertatea de a merge sau alerga in conditii de siguranta si confort.

2562
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro