Contacteza-ne pe WhatsApp
Disc de parcare cu functie principala si o racleta de gheata

Disc de parcare cu functie principala si o racleta de gheata

9,74 lei
2486
Cantitate

Disc de parcare cu functie principala si o racleta de gheata

98126

LAURIEN

Un disc de parcare cu funcție principală și o racletă de gheață reprezintă un element esențial pentru șoferii contemporani, oferind o soluție practică și eficientă în perioada iernii și în condițiile schimbătoare ale vremii reci.

Acest dispozitiv inteligent îmbină două funcționalități importante într-un singur instrument, facilitând experiența șoferilor în timpul sezonului rece.

Funcția principală a discului de parcare constă în a marca prezența mașinii într-o zonă de parcare.

Plasat vizibil pe parbrizul mașinii, acest disc servește ca un indicator clar pentru cei din jur că spațiul respectiv de parcare este ocupat.

Astfel, ceilalți șoferi evită să încerce să parcheze în acel loc, prevenind astfel frustrările și conflictele neplăcute legate de parcarea necorespunzătoare.

Această funcție simplă, dar eficientă, ajută la menținerea ordinii în parcările aglomerate și reduce timpul petrecut în căutarea unui loc de parcare disponibil.

În plus, dispozitivul este echipat cu o racletă de gheață integrată, adăugând un nivel suplimentar de utilitate în timpul sezonului de iarnă.

Gheața și zăpada acumulate pe parbriz pot reprezenta o problemă majoră, limitând vizibilitatea șoferului și crescând riscul de accidente.

Cu ajutorul racletei de gheață integrate în discul de parcare, șoferii pot curăța rapid și eficient suprafața parbrizului, asigurând o vizibilitate clară și o conducere sigură.

Acest aspect devine crucial în condițiile meteorologice dificile și în diminețile geroase în care timpul este prețios.

Designul compact și ușor de utilizat al acestui dispozitiv îl face un companion ideal pentru fiecare șofer.

Prin simpla plasare a discului de parcare pe parbriz și utilizarea racletei de gheață încorporate, șoferii pot economisi timp și energie prețioase în fiecare zi.

Conceptul ingenios al acestui accesoriu reflectă inovația în rezolvarea problemelor cotidiene și se adaptează nevoilor moderne ale șoferilor într-un mod practic și eficient.

În concluzie, discul de parcare cu funcție principală și racletă de gheață reprezintă o soluție versatilă și inteligentă pentru provocările specifice sezonului rece și ale parcajului urban.

Prin combinarea utilității marcajului de parcare cu eficiența curățării gheții și a zăpezii de pe parbriz, acest dispozitiv aduce un plus de confort și siguranță în viața șoferilor din întreaga lume.

2486
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro