Contacteza-ne pe WhatsApp
Dopuri pentru urechi, antifoane, reutilizabile, universale, galbene

Dopuri pentru urechi, antifoane, reutilizabile, universale, galbene

2,40 lei
2480
Cantitate

Dopuri din spuma PU. Acest produs nu este echipament individual de protectie. 

98114

TROYE

Dopurile pentru urechi, antifoane, reutilizabile, universale, galbene, sunt un instrument esențial pentru protejarea auzului în fața zgomotelor puternice și a zgomotelor nedorite din mediul înconjurător. Aceste dopuri pentru urechi sunt concepute special pentru a oferi o izolare acustică superioară și pentru a reduce în mod eficient nivelul zgomotului.

Dopurile pentru urechi antifoane sunt ideale în situațiile în care expunerea la zgomote puternice poate afecta auzul, cum ar fi concerte, evenimente sportive, locuri de muncă zgomotoase sau activități în aer liber. Ele sunt construite cu un design robust și rezistent, care protejează urechile de zgomotele puternice și de vibrații, oferind în același timp un nivel ridicat de confort.

Aceste dopuri pentru urechi reutilizabile au un design universal, ceea ce înseamnă că se potrivesc majorității formelor și mărimilor de urechi. Ele sunt fabricate din materiale de calitate superioară, non-alergenice și ecologice, care nu provoacă iritații sau alergii. Astfel, pot fi utilizate în mod repetat, ceea ce le face o opțiune durabilă și economică.

Culoarea galbenă a acestor dopuri pentru urechi le face ușor vizibile și poate servi și ca măsură de siguranță suplimentară. Aceasta îți permite să îți identifici rapid dopurile pentru urechi într-un mediu aglomerat sau să le găsești cu ușurință în geantă sau într-un compartiment special. În plus, culoarea vibrantă poate adăuga un strop de stil și personalitate accesoriilor tale.

Dopurile pentru urechi antifoane reutilizabile sunt echipate cu o tehnologie de amortizare a zgomotului, care reduc nivelul de zgomot la o intensitate sigură, fără a izola complet utilizatorul de mediul înconjurător. Aceasta înseamnă că poți să te bucuri de evenimente sau activități fără a-ți afecta capacitatea de a auzi sunetele importante sau conversațiile.

Cu dopurile pentru urechi, antifoane, reutilizabile, universale, galbene, ai parte de o protecție excelentă a auzului, un nivel ridicat de confort și o estetică plăcută. Fie că te afli la un concert sau la locul de muncă, aceste dopuri pentru urechi îți oferă o experiență mai sigură și mai plăcută, lăsându-te să te bucuri de momente importante fără a-ți pune în pericol auzul.

2480
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro