Contacteza-ne pe WhatsApp
Eticheta de identificare a bagajelor

Eticheta de identificare a bagajelor

5,06 lei
2483
Cantitate

Eticheta de identificare a bagajelor

98123

SIVAN

În contextul călătoriilor moderne, un element deosebit de important pentru o gestionare eficientă a bagajelor îl reprezintă eticheta de identificare.

Acest mic accesoriu joacă un rol crucial în procesul complex al transportului bagajelor în diferite medii de călătorie, de la aeroporturi aglomerate până la stații de tren sau porturi aglomerate.

Etichetele de identificare a bagajelor sunt, în general, piese de material durabil sau plastic, atașate la bagaje pentru a furniza informații esențiale în cazul în care bagajele se pierd sau ajung în altă destinație decât cea dorită.

Aceste etichete conțin de obicei informații precum numele și prenumele proprietarului, adresa de contact, numărul de telefon și, uneori, adresa de e-mail.

Aceste detalii permit personalului de la companiile aeriene, trenuri sau nave să identifice rapid proprietarul bagajului și să-l redirecționeze către destinația corectă.

Deși inițial etichetele de identificare a bagajelor aveau o funcție pur practică, ele au evoluat în timp pentru a deveni și elemente personalizate.

Mulți călători aleg să-și personalizeze etichetele cu culori sau designuri specifice, ceea ce nu doar facilitează identificarea bagajului lor, dar adaugă și o notă de stil propriu călătoriei lor.

Cu toate acestea, rolul principal al etichetelor de identificare rămâne același: eficientizarea gestionării bagajelor și minimizarea riscului de pierdere sau amestec accidental.

Într-o lume în continuă mișcare, cu milioane de călători în fiecare zi, etichetele de identificare ajută la crearea unei legături cruciale între călători și bagajele lor.

În concluzie, etichetele de identificare a bagajelor au depășit de mult timp statutul simplu de accesorii de călătorie.

Ele sunt acum instrumente esențiale pentru călătoriile fără griji, asigurând conexiunea între călători și destinații.

Deși pot părea mici și insignifiante, aceste etichete joacă un rol semnificativ în a face din călătorii o experiență mai ușoară și mai sigură pentru toți cei implicați.

2483
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro