Contacteza-ne pe WhatsApp
Eticheta de identificare a bagajelor din PP

Eticheta de identificare a bagajelor din PP

5,90 lei
2484
Cantitate

Eticheta de identificare a bagajelor din PP

98124

FINDO

Eticheta de identificare a bagajelor din polipropilenă (PP) reprezintă un instrument esențial în domeniul călătoriilor, asigurând o gestionare eficientă și sigură a bagajelor pe parcursul călătoriilor aeriene, feroviare sau rutiere.

Această mică, dar importantă, componentă joacă un rol crucial în asigurarea faptului că bagajele ajung la destinație în siguranță și în timp util.

Fabricată din polipropilenă durabilă, eticheta de identificare a bagajelor este concepută pentru a rezista uzurii și factorilor de mediu variabili pe parcursul călătoriilor.

Polipropilena, un polimer rezistent la apă și la deteriorare, asigură că eticheta rămâne intactă în ciuda expunerii la umiditate, temperaturi extreme sau manevrări bruște.

Această rezistență conferă un grad de siguranță că informațiile vitale de pe etichetă rămân vizibile și ușor de citit, indiferent de condițiile la care este supusă.

Eticheta este concepută ergonomic pentru a se atașa cu ușurință de mânerele sau curelele bagajului.

Design-ul său inteligent permite o atașare rapidă și sigură, evitând riscul de cădere accidentală în timpul manipulării sau transportului.

Suprafața netedă și curbată a etichetei ajută la prevenirea aderării murdăriei sau a resturilor, menținându-și aspectul curat și lizibil pe parcursul călătoriilor repetate.

În ceea ce privește informațiile conținute, eticheta oferă spațiu suficient pentru a include date esențiale precum numele proprietarului bagajului, adresa de contact, numărul de telefon și adresa de destinație.

Aceste detalii esențiale permit personalului de gestionare a bagajelor să identifice cu ușurință posesorul corect al bagajului și să faciliteze procesul de livrare la destinație.

Zona destinată pentru a introduce aceste date este proiectată pentru a fi ușor de completat cu instrumente de scriere obișnuite.

Mai mult decât o simplă etichetă, acest mic accesoriu joacă un rol semnificativ în reducerea pierderilor și întârzierilor bagajelor.

Prin furnizarea informațiilor necesare și ușurând procesul de identificare, eticheta de identificare a bagajelor din polipropilenă contribuie la fluidizarea fluxului de bagaje în aeroporturi, stații de tren și terminale rutiere.

În plus, prin promovarea utilizării polipropilenei durabile, această etichetă demonstrează și un angajament în direcția sustenabilității.

În concluzie, eticheta de identificare a bagajelor din polipropilenă este un element esențial și util în călătoriile noastre moderne.

Prin rezistența sa la condiții variate, design-ul ergonomic și spațiul generos pentru informații, această etichetă asigură că bagajele noastre ajung în siguranță la destinație, facilitând călătoriile noastre și asigurând o experiență cât mai plăcută.

2484
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro