Contacteza-ne pe WhatsApp
Razuitor de gheata cu maner si perie

Razuitor de gheata cu maner si perie

16,00 lei
2493
Cantitate

Razuitor de gheata cu maner si perie

98184

AMIGO

Razuitorul de gheata cu maner si perie este un instrument esential pentru curatarea eficienta a ghetii si zapadei de pe diferite suprafete. Acesta este proiectat special pentru a va ajuta sa scapati rapid de stratul de gheata de pe parbrizul masinii, ferestrele acasa sau de pe alte suprafete plane.

Aparatul este echipat cu un maner ergonomic, fabricat dintr-un material durabil, care asigura o priza confortabila si sigura. Manerul va permite sa exercitati presiune adecvata pentru a rascheta gheata, fara a va simti incomod sau obosit.

Pe partea frontala a razuitorului, se afla o lama solida si ascutita, care permite indepartarea rapida si eficienta a ghetii de pe suprafetele dorite. In plus, razuitorul este dotat cu o perie incorporata, care poate fi utilizata pentru a curata murdaria si zapada mai fina, lasand suprafata curata si fara urme.

Cu ajutorul acestui razuitor de gheata cu maner si perie, veti putea face fata cu usurinta si rapiditate stratului de gheata de pe orice suprafata, asigurandu-va vizibilitatea clara si sigura atunci cand conduceti sau cand aveti nevoie de o suprafata curata.

2493
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro