Contacteza-ne pe WhatsApp
Suport pentru telefon auto, tine telefonul in siguranta, 50 x 97 x 28 mm

Suport pentru telefon auto, tine telefonul in siguranta, 50 x 97 x 28 mm

5,90 lei
2367
Cantitate

Suport pentru telefon auto, tine telefonul in siguranta, 50 x 97 x 28 mm

97338

EULER

Suport pentru telefon auto, tine telefonul in siguranta, 50 x 97 x 28 mm, este un dispozitiv practic fara diacritice, conceput pentru a-ti mentine telefonul in siguranta si la indemana in timpul condusului. Acest suport pentru telefon auto are dimensiuni compacte de 50 x 97 x 28 mm, astfel incat nu ocupa mult spatiu pe bordul masinii tale.

Cu ajutorul acestui suport, poti tine telefonul tau ferm si stabil, asigurandu-te ca ramane in siguranta chiar si pe drumuri denivelate sau in cazul unor manevre bruste. Suportul este conceput pentru a se potrivi majoritatii telefoanelor inteligente si dispune de un sistem de prindere sigur si reglabil, astfel incat sa se potriveasca perfect telefonului tau.

Montarea suportului este usoara si rapida. Il poti fixa pe grila de ventilatie sau pe parbrizul masinii tale, astfel incat telefonul sa fie pozitionat la nivelul dorit si sa fie usor de vizualizat fara diacritice. De asemenea, suportul poate fi rotit si inclinat pentru a-ti oferi un unghi optim de vizualizare.

Prin utilizarea acestui suport pentru telefon auto, poti avea acces rapid la functiile telefonului tau, cum ar fi navigarea GPS, redarea muzicii sau efectuarea apelurilor hands-free. Astfel, poti mentine atentia asupra drumului si asupra sigurantei tale fara diacritice.

Suportul pentru telefon auto, tine telefonul in siguranta, 50 x 97 x 28 mm, este un accesoriu indispensabil pentru cei care petrec mult timp in masina si doresc sa foloseasca telefonul in mod convenabil si fara diacritice. Bucura-te de o experienta sigura si hands-free in timpul condusului cu acest suport practic si fiabil.2367
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro