Contacteza-ne pe WhatsApp
Card Multifunctional din Otel Inoxidabil, Diferite Accesorii, 9 cm, Negru

Card Multifunctional din Otel Inoxidabil, Diferite Accesorii, 9 cm, Negru

7,90 lei
4016
Cantitate

Card Multifunctional din Otel Inoxidabil, Diferite Accesorii, 9 cm, Negru

Cardul multifuncțional din oțel inoxidabil, cu o lungime de 9 cm, este un dispozitiv versatil și compact, conceput pentru a vă ajuta in diverse activități și situații din viața de zi cu zi. Cu un design elegant și finisaj negru, acest card multifuncțional oferă o combinație perfectă de utilitate și aspect estetic.

Realizat din oțel inoxidabil de inaltă calitate, acest card este durabil și rezistent la coroziune, asigurandu-vă că va rămane in condiții optime de utilizare pentru o lungă perioadă de timp. Cu o grosime de numai 9 mm, acest card poate fi ușor transportat in portofel sau buzunar, făcandu-l o alegere excelentă pentru cei care sunt mereu in mișcare.

Cardul este prevăzut cu o serie de accesorii și funcții care il fac un instrument multifuncțional indispensabil. Pe o parte, veți găsi un deschizător de sticle, perfect pentru a vă bucura de o băutură răcoritoare in timpul activităților in aer liber sau la petreceri. De asemenea, cardul are o lamă ascuțită, care poate fi folosită pentru tăierea diverselor materiale sau chiar pentru a vă ajuta in situații de urgență.

Partea opusă a cardului multifuncțional are un set de chei hexagonale de diferite dimensiuni, care vă pot fi de ajutor in diferite reparații sau ajustări. Cardul este, de asemenea, echipat cu un mic orificiu, care vă permite să-l atașați la un inel sau un lanț, pentru a-l avea mereu la indemană.

Datorită dimensiunilor sale compacte și a varietății de funcții pe care le oferă, acest card multifuncțional este potrivit pentru călătorii, excursii in aer liber, camping, pescuit și multe alte activități. Il puteți folosi pentru a deschide o sticlă de bere in timpul unui grătar sau pentru a face ajustări la bicicleta dumneavoastră in mijlocul naturii.

Cu un design elegant și finisaj negru, acest card multifuncțional nu doar că vă ajută in situații practice, dar arată și bine. Este un accesoriu util și stilat pe care il puteți purta cu mandrie sau oferi ca cadou cuiva drag. Este o alegere versatilă și practică pentru oricine este in căutarea unui instrument multifuncțional de incredere pentru a face față provocărilor cotidiene.

4016
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro