Contacteza-ne pe WhatsApp
Masina Autofiletanta cu Percutie, 34 de Accesorii, 2 Acumulatori

Masina Autofiletanta cu Percutie, 34 de Accesorii, 2 Acumulatori

200,00 lei
4068
Cantitate

Masina Autofiletanta cu Percutie, 34 de Accesorii, 2 Acumulatori

Masina Autofiletanta cu Percutie, 34 de Accesorii, 2 Acumulatori este un echipament electric de înaltă performanță, conceput pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor în domeniul prelucrării lemnului, metalului și a altor materiale.

Această mașină îmbină eficiența cu versatilitatea, fiind dotată cu o gamă largă de accesorii care permit realizarea diferitelor tipuri de lucrări de prelucrare și finisare.

Cu cele 34 de accesorii incluse, utilizatorii au la dispoziție instrumentele necesare pentru a executa diverse operațiuni de găurire, șlefuire, polizare și filetare, în funcție de cerințele proiectului.

Unul dintre avantajele majore ale acestei mașini este dotarea cu percuție, care îi conferă puterea și eficiența necesare pentru a face față materialelor mai dure și mai rezistente.

Tehnologia de percuție permite realizarea găurilor într-un timp mai scurt și cu un efort redus din partea utilizatorului.

De asemenea, prezența a două acumulatori reprezintă o caracteristică utilă pentru utilizatorii care doresc să lucreze fără întreruperi prelungite.

Acumulatorii asigură o autonomie extinsă de funcționare, eliminând necesitatea unei alimentări continue și oferind flexibilitate în utilizare, chiar și în locuri unde accesul la o sursă de curent este limitat.

Construcția solidă și ergonomică a mașinii asigură confortul utilizatorului în timpul lucrului, reducând oboseala și creând condiții optime pentru o precizie maximă în efectuarea operațiunilor de prelucrare.

Mașina Autofiletanta cu Percutie, 34 de Accesorii, 2 Acumulatori este potrivită atât pentru profesioniști cât și pentru amatori, oferind performanțe ridicate și versatilitate într-un pachet compact și ușor de manevrat.

Indiferent dacă este utilizată în atelier, în gospodărie sau în șantier, această mașină reprezintă un instrument indispensabil pentru cei care apreciază calitatea, eficiența și versatilitatea în lucrările lor de prelucrare și finisare.

În concluzie, Mașina Autofiletanta cu Percutie, 34 de Accesorii, 2 Acumulatori este o alegere ideală pentru cei care caută un echipament fiabil, performant și ușor de utilizat în diverse aplicații de prelucrare și finisare a materialelor.

4068
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro