Contacteza-ne pe WhatsApp
Ruleta de 5 m, certificat MID, cu frana ABS si clema metalica

Ruleta de 5 m, certificat MID, cu frana ABS si clema metalica

29,16 lei
2146
Cantitate

Ruleta de 5 m, certificat MID, cu frana ABS si clema metalica

94233

VANCOUVER

Ruleta de 5 m, certificata MID, cu frana ABS si clema metalica este un instrument versatil si de incredere, ideal pentru masuratori precise in diferite domenii, cum ar fi constructia, arhitectura, designul interior si multe altele.

Aceasta ruleta este echipata cu un mecanism de frana ABS, care asigura controlul perfect al ruletei si previne rasucirea necontrolata a benzii.

Acest aspect este deosebit de util atunci cand se efectueaza masuratori pe distante lungi sau cand este necesara fixarea benzii in pozitia dorita pentru a marca un punct de referinta.

Clema metalica de la capatul benzii este robusta si durabila, asigurand o prindere sigura si stabila atunci cand se efectueaza masuratori.

Acest lucru este esential pentru a evita alunecarea sau deplasarea accidentala a benzii, ceea ce ar putea duce la erori de masurare.

Cu o lungime de 5 metri, aceasta ruleta ofera o portabilitate excelenta si este suficient de lunga pentru a efectua masuratori pe distante considerabile.

Benzile ruletei sunt marcate cu precizie, fiecare centimetru fiind evidentiat, ceea ce permite masuratori extrem de precise si detaliate.

Certificarea MID (Directiva privind instrumentele de măsurare) garantează că ruleta respectă standardele europene de precizie și fiabilitate.

Acest lucru este esențial în domeniile în care este necesară acuratețea și conformitatea cu reglementările în vigoare.

Designul ergonomic al ruletei asigură o utilizare confortabilă și ușoară.

Mânerul este prevăzut cu un strat antiderapant pentru a oferi o prindere sigură și confortabilă în timpul utilizării.

De asemenea, butonul de blocare a benzii este ușor de accesat și de manevrat, permițând utilizatorului să fixeze banda în poziția dorită fără efort suplimentar.

Indiferent dacă lucrați în domeniul construcțiilor, arhitecturii sau în alte activități care necesită măsurători precise, ruleta de 5 m, certificată MID, cu frână ABS și clema metalică este alegerea ideală.

Fiabilitatea, precizia și durabilitatea acestui instrument îl fac indispensabil în trusa oricărui profesionist sau amator care dorește să obțină rezultate precise și de încredere în activitatea sa

2146
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro