Contacteza-ne pe WhatsApp
Ruleta de 5 m, certificat MID, cu frana si clema metalica

Ruleta de 5 m, certificat MID, cu frana si clema metalica

32,16 lei
2142
Cantitate

Ruleta de 5 m, certificat MID, cu frana si clema metalica

94229

MERIBEL

Ruleta de 5 m este un instrument de masura de inalta precizie, care combina practicitatea si durabilitatea intr-un singur produs.

Aceasta ruleta este echipata cu un certificat MID (Masuratori la scara mare), ceea ce inseamna ca este testata si omologata conform standardelor europene de masurare.

Principala caracteristica a ruletei de 5 m este lungimea sa generoasa, care permite utilizatorului sa masoare distante considerabile cu usurinta.

Aceasta este ideală atât pentru aplicatii de interior, cât si pentru lucrări de construcții sau amenajări exterioare.

O caracteristica importanta a acestei rulete este sistemul de franare, care permite blocarea benzii de masura într-o poziție fixa.

Aceasta functie este extrem de utila atunci cand se lucreaza singur sau cand se doreste masurarea unor distante lungi fara a fi necesara o a doua persoana pentru a tine banda fixa.

Un alt aspect notabil al ruletei de 5 m este clema metalica robusta, care asigura o fixare sigura si stabila a benzii de masura.

Clema metalica este conceputa pentru a rezista uzurii si presiunii continue, oferind astfel o durabilitate sporita si o precizie constanta in timp.

Ruleta este dotata cu o banda de masura clara, cu gradatii precise si usor de citit.

Aceasta are o acuratete ridicata, astfel incat masuratorile efectuate sa fie cat mai precise si fiabile.

Pe langa graduatiile metrice, ruleta poate fi echipata si cu graduatii in sisteme de masurare alternative, pentru a se potrivi diferitelor cerinte de lucru.

Manerul ergonomic al ruletei ofera un confort sporit in utilizare, asigurand o prindere ferma si sigura.

Acesta este conceput pentru a reduce oboseala mainii si pentru a facilita manevrabilitatea in timpul masuratorilor repetate sau prelungite.

In concluzie, ruleta de 5 m, certificata MID, cu frana si clema metalica, este un instrument esential pentru orice profesionist sau amator care are nevoie de masuratori precise si de calitate. Cu lungimea sa generoasa, sistemul de franare si clema metalica rezistenta, aceasta ruleta este un partener de incredere in orice proiect de constructii, renovari sau masuratori profesionale.

2142
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro