Contacteza-ne pe WhatsApp

Salutare,
Ne bucuram ca ai accesat aceata pagina, inseamna ca vrei sa facem un pic de cunostinta, sa cunosti echipa din spatele cortinei.
Suntem o firma relativ noua, inregistrata in 2019 la registrul comerțului dar avem in spate peste 15 ani de experienta in vanzari si in tot acest timp am avut multe experiente cu clientii nostii, credem noi cat mai placute.
Ca o mica istorie a noastra:
Din anul 2005 vindeam bilete de autocar pentru persoanele care plecau la munca in Spania, Italia si alte tari,  si, pe langa transportul cu autocarul, am considerat ca e o buna practica sa oferim oamenilor transport "din fata casei".
Astfel mergeam cu autoturismele noastre sa luam oamenii din toate localitățile din sudul tarii unde activam, si ne intalneam cu microbuzul sau autocarul in autogari in orasele mari.
Asa clientii nostrii capatau incredere in noi si nu mai trebuia sa apeleze la rude sau cunostiinte pentru a le trasporta in orasele mari unde aveau statii autocarele.
Am avut peste 10 agentii de transport in multe orasele din sudul tarii, si clientii au fost multumiti de serviciile oferite de noi.
Totul mergea bine, dar cum o minune tine 3 zile, au aparut cursele de avion low-cost si afacerea noastra nu mai era rentabila.
Asa ca prin 2010 am inceput sa inchiriem masini, o afacere destul de ok zic eu, clientii nostrii fiind o mare parte cei pe care ii transportam afara cu autocarul, acum se întorceau in tara si aveau nevoie de masina pentru a se deplasa.

Dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, dupa cativa ani de functionare, cateva daune totale ale masinilor si cateva masine neinapoiate, adica ce sa mai, furate  de tot,  a trebuit iar sa ne reprofilam.
Am mai incercat unele mici afaceri fara succes dar am decis sa plec in afara pentru a experimenta viata dincolo de granitele Romaniei.
Asa ca am plecat in Anglia pentru 2-3 ani unde pe langa munca in diferite fabrici si uzine, am inceput sa vindem online pe Ebay.co.uk, un site international si foarte cautat mai ales in Anglia.
Dupa ce am vandut cateva "item-uri" pe Ebay am inceput sa facem produse personalizate pentru clientii din UK.
Dar nu am considerat ca viata afara departe de cei dragi are sens asa ca am hotarat sa ma intorc in tara.
Cu o vasta experienta acumulata din vanzarile pe Ebay, am facut primul site pe care am continuat sa vindem produsele noastre personalizate si in Romania.
Daca esti un pic curios ce am vandut atat afara cat si in tara, intra aici

 www.graveazaiubirea.ro

Cu timpul am cautat sa vindem si alte produse cu ajutorul platformelor marketplace din Romania, dar si sa cream alt site care sa sa se diferențieze de siteul cu produsele personalizate.
Asa a aparut dalimag.ro .
Un site unde dorim ca fiecare produse sa aiba propriul video in descriere facut de noi, pentru a evidentia cat mai bine caracteristicile produselor.
Stim ca mai avem mult de lucrat dar facem totul cu drag pentru clientii nostrii.
Daca te-ai convins pana aici cine sunt si ce fac sau ce am facut, poti continua sa vezi si ce produse avem pe site. Acesta nu e un îndemn de a cumpara de la noi, dorim sa impartasim experienta noastra, sa iti faci o idee despre noi si activitatea noastra.
Cu drag,
Dalian Micu

Incercam sa vindem emotii, nu obiecte.

S.C. Dali Mag Online S.R.L.

CUI: RO 41742147

J29/2969/09.10.2019

Suna-ne: 0762458890 

Trimite-ne un mesaj la: conforttur@yahoo.com