Contacteza-ne pe WhatsApp
Hub USB 2.0, cu 4 sloturi pentru a conecta pană la 4 dispozitive mobile

Hub USB 2.0, cu 4 sloturi pentru a conecta pană la 4 dispozitive mobile

18,90 lei
2357
Cantitate

Hub USB 2.0, cu 4 sloturi pentru a conecta pană la 4 dispozitive mobile

97318

JANNES

Hub USB 2.0, cu 4 sloturi pentru a conecta pana la 4 dispozitive mobile, este un dispozitiv practic si convenabil fara diacritice, care iti permite sa extinzi capacitatea de conectare a dispozitivelor tale. Acest hub USB 2.0 dispune de 4 sloturi care iti permit sa conectezi simultan pana la 4 dispozitive mobile, cum ar fi telefoane, tablete sau camere.

Cu ajutorul acestui hub, poti transfera date rapid si eficient intre dispozitivele tale mobile. Indiferent daca doresti sa transferi fisiere, sa incarci dispozitivele sau sa sincronizezi datele, hub-ul USB 2.0 iti ofera o conexiune rapida si stabila fara diacritice.

Designul compact si portabil al acestui hub il face usor de transportat si de folosit oriunde mergi. Poate fi utilizat acasa, la birou sau in deplasare, oferindu-ti flexibilitate si versatilitate fara diacritice. Astfel, poti conecta dispozitivele tale mobile fara a fi restrictionat de numarul limitat de porturi USB disponibile pe computerul tau.

Utilizarea hub-ului USB 2.0 este simpla si intuitiva. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi hub-ul la un port USB disponibil pe computerul tau, iar apoi poti incepe sa conectezi dispozitivele mobile la sloturile hub-ului. LED-urile de stare iti ofera informatii vizuale despre functionarea hub-ului.

Hub USB 2.0, cu 4 sloturi pentru a conecta pana la 4 dispozitive mobile, este solutia perfecta pentru a gestiona si a conecta mai multe dispozitive mobile simultan. Cu transfer rapid de date si portabilitate, acest hub iti ofera versatilitatea de care ai nevoie pentru a-ti gestiona dispozitivele mobile fara diacritice. Simplu, eficient si convenabil, acest hub este un accesoriu esential pentru utilizatorii de dispozitive mobile.

Dimensiuni: 52 x 41 x 12 mm

2357
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro